Inspiratie groepsreizen
Mystieke
zuid-west Engeland
Cornwall - Wiltshire - Dorset - Somerset - Devon
Laat je meevoeren door de magie van wijze zielen doorheen de tijd. Laat het verleden zich versmelten met de toekomst in de innerlijke kracht van het Nu-moment. Laat Karmaatje hierin je reisgids zijn om Samen verloren puzzelstukjes hierin te herenigen. Laat de magie vanuit de kern van jouw pure ziel uitgroeien in ‘jouw eigen unieke zijn!’
Geachte bezoeker, Welkom op onze site van KarMaatje, waarin wij jou informatie willen geven over de door ons zelf georganiseerde mystieke- inspiratie groepsreizen. Samen is het sleutelwoord van KarMaatje en wij, Marcus en Kaatje hebben ontdekt hoe mooi en krachtig het kan zijn om samen op reis te gaan. Te voelen, ervaren en te beleven. Proeven hoe het is om gezamenlijk onze krachten te mogen bundelen. Herinneren wat we weer even zijn vergeten, terug naar de natuur. Die ons inluidt in haar geheimen en ons op weg helpt door antwoord te geven op de meest onverwachte momenten. En ons ondersteunt op ons levenspad. Sinds 2013 organiseren we groepsreizen naar Zuid-West Engeland. Daar waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan en waar oude stenen ons verhalen vertellen. De natuur heeft ons zoveel te zeggen, hoe mooi is het om naar de fluistering van de wind en de stroming van het water te luisteren. Graag willen wij jou begeleiden naar de mooiste locaties in Devon, Somerset, Cornwall, Wiltshire en Dorset. Een geweldig mooi gebied in Zuid-West Engeland met een verblijf in een prachtige cottage gevestigd in het zuiden van Cornwall vergezeld door de zee en de natuurgebieden van Bodmin en Dartmoor. Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt , spreekt onze site je aan en voelt het voor jou dat jij degene bent die een deelnemer mag zijn van één van onze reizen en jouw ontbrekend puzzelstukje mag leggen. Als wij elkaar mogen ontmoeten en vergezellen op deze reis, dan mag het zo zijn. Wees vrij om contact met ons op te nemen, per mail of telefonisch. Liefdevolle harte-groet Marcus en Kaatje, KarMaatje.
Bestemming
Informatie
Contact
Geachte bezoeker, Mocht u interesse hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tulpenstraat 16 6026 XL - Maarheeze telefoonnr: 0495 593572  / 06 832 372 68 WEB: www.karmaatje.nl Kamer van Koophandelsnummer 57549230 www.onzeblijetafel.nl MAIL: www.mystiekeinspiratiereizen.nl onze webwinkel: www.karmaatje4you.nl Op al onze reizen berusten algemene voorwaarden.
Foto impressies
HUISJE                                 VERVOER                           TUNNEL        BRANDSTOF             VOEDING
Agenda
Onze bijeenkomsten waarin we uitleg geven over onze groepsreizen staan hieronder vermeldt en op onze facebook pagina. (als evenement, aanmelden is wel gewenst om te weten hoe groot de groep is) Er is ook een mogelijkheid om na de bijeenkomst een hapje mee te eten, voor deze puur en biologische maaltijd vragen wij 12,50 euro. Graag dit aan geven bij aanmelding. Op de volgende dagen nodigen wij jou graag uit op één van onze informatie avond-middagen. o Eerst volgende bijeenkomst voor onze reis in juni 2019 wordt spoedig gepland, mocht je interesse hebben voor deze reis is het mogelijk contact met ons op te nemen over o.a beschikbaarheid. Wil je hierbij zijn, laat het weten door een mailtje te sturen naar  of door telefonisch contact met ons op te nemen. Ook als je op social media zoals bijvoorbeeld Facebook hebt aangevinkt dat je komt. Wij zien je graag op een leuke avond of middag samenzijn, waarin we dieper ingaan op onze reizen. Onze informatiebijeenkomst is kosteloos.
Ons verblijf ligt in het zuiden van Cornwall, een prachtige oude watermolen verbouwd tot 8 -persoons cottage met alle voorzieningen aanwezig. Een ruime keuken waarin we gezamenlijk koken. En 4 mooie slaapkamers, de bedden kunnen los of aan elkaar gemaakt worden. Er is een gezamenlijke badkamer beschikbaar met douche en bad, echter kunnen onze medereizigers ook gebruik maken van de badkamer in onze slaapkamer. Het huisje heeft een ruime zitkamer, en eettafel voor zeker 8 tot 10 personen.
Slaapkamers
Jacuzzi
Marcus & Kaatje
Al heel wat jaren hebben we bezoek gebracht aan het spirituele, mystieke zuidwest Engeland. Dit heeft een behoorlijke foto impressie opgeleverd. We hebben enkele foto’s per jaar gesorteerd. De foto’s van de groepsreis van september 2016 zullen spoedig worden toegevoegd. Klik en beleef. Om terug te keren, klik op de blauwe knop om terug te gaan naar de hoofd pagina.
Er is bij het huisje een Jacuzzi aanwezig waar we gebruik van kunnen maken, een heerlijke ontspanning op het einde van de dag.
Uw bijdrage
De reis en bestemming. De reis vertrekt vanuit KarMaatje (Maarheeze, NBR) richting Calais met een luxe 9-persoons touringbus. Vanuit hier zal de oversteek plaatsen vinden via de EURO tunnel of de boot richting Folkestone of Dover. De route wordt daarna vervolgd met de nodige stops richting Cornwall. Van daaruit bekijken we onze dagelijkse excursies naar de bijzondere energetisch verhogende locaties in o.a. Somerset (Glastonbury, Exmoor), Wiltshire (Avebury, Woodhenge), Cornwall (Tintagel, Dartmoor, St.Michaels Mount), Dorset en nog veel meer mooie locaties in deze gebieden. Deze excursies zijn gebaseerd op onze ervaringen, belevenissen en ontdekkingen tijdens ons verblijven in Zuid-West Engeland.
Ons verblijf
Marcus Muller Humor vind ik zelf erg belangrijk, ook op reizen zoals deze mag er zowel een lach als een traan zijn. Als mede organisator en chauffeur van  deze reis neem ik ook het stuk logistiek voor mij rekening. Communicatie is zeer belangrijk in welke vorm dan ook, en heb mij daar tijdens mijn opleidingen ook op toegelegd. Marcus over Kaatje: Kaatje is mijn steun en toeverlaat tijdens onze reizen. Het is ongelooflijk wat ze nummerlogies allemaal aan elkaar knoopt. Kaatje is echt een gevoelspersoon, als een dun twijgje in de wind voelt ze elke vibratie.
Kaatje Muller Hoogsensitiviteit is nu een gave die ik ten volle kan en mag benutten.  En waar ik trots op ben en me gevormd heeft tot de persoon die ik nu ben. Mijn ervaringen van ruim 27 jaar in de zorg hebben mijn inzichten in gedrag van mezelf en mijn medemens verruimd en tijdens onze reizen kan ik hier naar hartelust in bewegen en meestromen. Kaatje over Marcus: Marcus is zowel mijn levenspartner, als ondernemerspartner. In woorden is niet te bevatten hoe trots ik op hem ben omdat hij niets is onmogelijk ten volle naleeft. Zijn speelse natuur in samenspel met zijn ongekende wijsheid zorgt voor vele verrassingen op onze reizen.
Met betrekking tot onze reizen organiseren we bijeenkomst-dagen/avonden waarin jij ons kunt ontmoeten, vragen kan stellen en eventuele medereizigers kan/mag ontmoeten. Jouw ontvangst is inclusief hapjes uit eigen keuken, een foto/film-presentatie en een presentatie over de gehele reis. Mocht jij deelnemen aan de reis, volgt er een tweede bijeenkomst waarin we wat verder op de details in gaan. (bagage, praktische tips, etc). Jij maakt kennis met de andere deelnemers (en wij stellen het op prijs als alle reizigers aanwezig kunnen zijn op deze dag). Eventuele vragen kunnen dan nog gesteld worden en de groepsenergie wordt alvast neergezet! Motto: Respekteer elkaar zoals je jezelf zou doen en laat iedereen in zijn of haar waarde. We weten ondertussen dat de groep zich vormt zoals deze zich mag vormen, magisch.
De kosten van de reis zijn bij ons variabel, omdat dit bepalend is door het aantal medereizigers die aansluiten. De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers/deelneemsters, 8 inclusief onszelf, de reis heeft geen doorgang bij minder dan 3 reizigers. De reisduur inclusief  2 reisdagen bedraagt normaal 8/9 dagen. Jouw financiële bijdrage is voor een complete reis, all-inclusief te noemen. In de prijs is berekend, de huur van het huis, huur van onze touringbus, overtocht naar Engeland en terug, brandstof tijdens onze gehele reis en naar de locaties in Engeland. De biologische producten/voeding voor ons ontbijt, picknick-lunch en avondmaaltijden binnen de cottage. Alle maaltijden zijn dus inbegrepen. Uitgesloten zijn de kosten van de entree en de kosten van eventueel buitenshuis eten. We vragen aan iedere deelnemer/deelneemster om zelf een reis en annuleringsverzekering af te sluiten, dit om mensen niet dubbel te laten betalen (doorlopende reis/annuleringsverzekering). Overigens is deze verzekering verplicht voor jouw deelname aan de reis. De kosten voor een volle groep zal tussen de 1111 en 1200 euro (1)(2) bedragen. Dit bedrag zal hoger liggen indien de groep kleiner wordt. (1) Afhankelijk van de koers van de Engelse Pond (2) Prijswijzigingen in huur accomodatie en vervoer en de aantal dagen van verblijf.
Inspiratie groepsreizen
onderdeel van KarMaatje
Disclaimer In deze disclaimer wordt verstaan onder: · de eigenaar: de eigenaar van de website; · gebruik(en): alle denkbare handelingen; · u: de gebruiker (bezoeker) van de website; · de content: alle in de website aanwezige inhoud; Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Nadere informatie  Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen of bezoek de website van Nunc Ius die voor ons deze disclaimer heeft opgesteld.  Wij en Nunc Ius behouden ons alle rechten voor
created by
Mystieke In verband met kopierechten en privacy is het niet toegestaan zonder enige navraag bij KarMaatje om foto’s en teksten te (her)-ge-bruiken voor welke wijze van commercieële doeleinden dan ook.