restore the connection from your soul with your heart
Wat is de Licht-kracht-bron activatie?
De Licht-kracht-bronactivatie is een intense ervaring die juist in deze tijd erg belangrijk zal zijn. Een herstelling van de connectie van ons hart in Samenspraak met onze ziel. De rest mag u zelf gaan ervaren. Alles wat in deze activatie door Marcus en Kaatje ontvangen is heeft de connectie met de energie van Zuid-West Engeland, (Hartchakra van de Aarde). Ga deze bijzondere dag in zonder verwachtingen en laat je verrassen door het team van Karmaatje, Marcus en Kaatje. We vragen voor deze dag  een uitwisseling en dit in de vorm van 44 euro per persoon. Dit is inclusief een brunch, koffie of thee, Karmaatjes huis soep met een warme gezonde vegetarische snack. De dag start om 11.11 met een welkom heten en de Brunch waarna we rond de klok van 13.OO U met het programma van Start gaan. We beginnen met Samen eten omdat dat ons zachtjes aan in de sfeer en de verbondenheid gaat brengen van ons programma. En er van tevoren gelegenheid is voor een kennismaking en een gezellig Samenzijn. Deze bijzondere dag is voor iedereen toegankelijk waar het goed voor voelt. Voor ons voelt het gewoon heel dankbaar en dierbaar dat we hier mee mogen gaan werken en dit uit mogen dragen.
Agenda
aanvang :   zondag 7 augustus 2016 11:11  uur (max 10.personen) zondag 18 september 2016 11:11  uur (max 10.personen) Locatie KarMaatje – Tulpenstraat 16 – Maarheeze Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen hebben neem dan even contact met ons op. Opgeven zonder de brunch is niet mogelijk omdat dit het onderdeel is voor het opbouwen voor de energie. Voor de activiteit is er geen eindtijd gepland…………. Aanmelden via  workshop@karmaatje.nl of telefonisch. Na opgave krijgt u zo spoedig mogelijk bericht met bevestiging. De activatie is beschikbaar voor maximaal 10 personen. Wacht niet te lang, dit zou eventuele teleurstelling kunnen voorkomen. Betaling gaarne voor aanvang van de workshop op onze locatie. Er is geen pinautomaat aanwezig. Kosten 44 euro, dit inclusief de biologische uitgebreide brunch.
Contact
Marcus en Kaatje Muller Tulpenstraat 16 - 6026 XL  Maarheeze 0495 59 3572 06 239 415 32 info @ karmaatje.nl www.karmaatje.nl               www.mystiekeinspiratiereizen.nl www.onzeblijetafel.nl K.v.K. 57549230  Eindhoven rekening nr: NL76 KNAB 0255 2039 85
Ontstaan
Volgt nog.....
Agenda Contact Onstaan KarMaatje website marcus4you
website created by
Het gebruik van de teksten en afbeeldingen (inclusief het symbool van de licht kracht bron ) is alleen toegestaan, in overleg en goedkeuring van KarMaatje en bron vermelding.