onze blije tafel puur biologisch karmaatje restaurant
onze blije tafel karmaatje biologisch restaurant
Wanneer je lekker de tijd wilt nemen voor heerlijke maaltijden en ook nog eens puur en biologisch, nodigen wij jou graag uit bij KarMaatje ‘Onze Blije Tafel’ Marcus & Kaatje Muller
Onze blije tafel is een concept wat we de laatste jaren steeds meer hebben ontwikkeld. Het heeft als doel mensen weer kennis te laten maken met de pure en eerlijke smaak van producten die door de natuur worden aangeboden en dat in een omgeving die voor velen vertrouwd mag aanvoelen. Weer tijd maken voor elkaar en op je gemak kunnen en mogen genieten van heerlijke gerechten die worden bereid uit eigen keuken. Bij het bereiden van de voeding past Marcus onze chefkok dezelfde techniek toe als in vele culturen, namelijk met passie en liefde. En volgens de vele gasten die we reeds hebben mogen ontvangen is dat zeker te proeven in de vele varierende gerechten die worden gepresenteerd. Met ‘Onze Blije Tafel’ dragen we een steentje bij aan de huidige samenleving waarin we mensen elkaar weer laten ontmoeten, zo is het mogelijk om gezellig te dineren, ook al ben je alleen.
Koken doe je een ei, Voeding bereiden doe je met passie en liefde. Marcus ‘chef’ KarMaatje
Ons menselijk lichaam Als tempel van onze ziel Geeft ons waardevolle signalen De kunst is dit te vertalen in voeding Wat jouw totale ‘zijn’voedt Kaatje - KarMaatje
nze blije tafel
concept
in den beginne
Creëren en inspireren, dat is wat we doen met onze voeding en dit dragen we graag uit. Sinds het begin hebben we vragen mogen ontvangen om mensen op weg te helpen naar een gezonder en bewuster leefpatroon. Ook helpen we graag door het aandragen van vervangende bereidingswijzes i.v.m. voedselintolleranties of andere zoetmiddelen. We combineren onze ervaringen met hetgeen wat we hebben mogen leren. Natuurlijk doen we ook één op één begeleiding voor mensen die zelf aan de slag willen in de keuken en de inspiratie niet willen halen uit een pakje of zakje. Bewust omgaan met voeding is een keuze. We hebben al heel veel mensen en bedrijven mogen inspireren. En hebben mensen tijdens live demonstraties en markten laten proeven dat puur en biologisch smaaksensaties kan veroorzaken. Wil je meer informatie over het bovenstaande, neem dan contact met ons op.
1
2
3
4
onze mogelijkheden
Je maakt een reservering voor jezelf, met een partner en/of een groep. Echter vind je het leuk als er ook andere mensen aanschuiven bij je reservering. Dit geef je dan ook aan tijdens je reservering. We plaatsen deze op onze site, agenda en social media. Mochten er gasten zijn die het leuk vinden om aan te schuiven, dan zal je ze ontmoeten tijdens je etentje. Natuurlijk kan het zijn dat niemand op dat moment aanschuift.
Je ziet op onze site (agenda/social media) dat we een avond openstellen om aan te schuiven of deel te nemen. Je kan (mits we niet vol zitten) reserveren voor deze avond. Je kan op deze manier weer andere mensen ontmoeten zodat als je alleen bent, niet in je eentje zit te dineren. Mooie en prachtige nieuwe contacten hebben we mogen zien opbloeien. En achteraf horen we vaak: “wat een leuk concept.”
Wil je heerlijk genieten van een uitgebreide brunch/lunch, dan is dat bij ons ook mogelijk. Je kan zelf bepalen hoe uitgebreid jij jouw brunch/lunch wilt samenstellen. We vragen wel dit tijdig bij ons te reserveren.
arrangementen en speciale events
Sinds Marcus kon lopen stond hij al samen met zijn moeder aan het fornuis. En deze passie is nooit verdwenen. Om in de context te blijven is het er dus met de paplepel ingegoten. Zijn ervaringen heeft hij verruimd door in zijn vrije tijd (als puber) te werken in de banket-bakkers wereld. Mensen hebben soms geen idee hoeveel suikers, vetten en smaakmakers er worden toegepast in de vele lekkernijen die van achter de toonbank worden geserveerd. De gedachte om het altijd anders te kunnen doen, resulteerde in gerechten die op een meer verantwoordelijke manier kunnen worden geserveerd. Zijn ervaring, het volgen van intuïtie, techniek, prikkelen van de smaakpupillen en het oog van een schilder kunstenaar, is het eindresultaat wat je mag verwachten op je bord. De magie die ontstaat tijdens de bereiding is zeker te proeven als de borden sierlijk worden uitgeserveerd. Puur en biologisch staat voorop en met zijn Kaatje aan zijn zijde is de inspiratie alleen maar groter geworden. In 2013 is onze gezamenlijke droom werkelijkheid geworden en zijn we gestart met dit project. En mogen we mensen meenemen op reis naar smaak, bewustwording en beleving.
marcus onze blije tafel karmaatje chefkok
Met proef en beleef kun je genieten van een middag of avond waarin je kan en mag proeven van heerlijke kleine gerechten die wij serveren en presenteren. Puur, eerlijk en daar mogelijk biologisch. Bij goed weer, openen wij ons buiten locatie. Of je kennis maakt met andere gasten of misschien ergens lekker in een hoekje rustig een boek wilt lezen. Alles is mogelijk. Aanmelden is wel gewenst, rekening houden met de gerechten die vers worden bereid.
proef & beleef
Met gast aan tafel organiseren we een combi avond. We nodigen een persoon uit als gast die deelneemt aan tafel en zijn bijdrage levert aan wat hij of zij graag wil uitdragen. Dit kan vanalles zijn. De gast zelf betaalt niet voor het diner. Het kan ook zijn dat jijzelf gast aan tafel wil zijn. Wij plannen dan samen het event. We geven het event echter alleen doorgang als er voldoende deelnemende gasten aanwezig zijn.
gast aan tafel
agenda, speciale evenementen en mededelingen
wat kost het?
€ 49,50
€ 45,50
€ 49,50
Je maakt een reservering voor jezelf, met een partner en/of een groep. In ieder geval, je bent met minstens twee personen. Hierin geef je aan dat je dit besloten wilt houden, dat wil zeggen dat je niet wilt dat andere mensen aanschuiven. Een gezellig avondje dineren met alleen je eigen clubje of partner.
diner voor twee en anderen eten mee Ook hier kun je lekker genieten van pure en biologische gerechten uit eigen keuken.Wetend dat er andere mee aan kunnen en mogen schuiven.  € 49,50 2 Voor een prive diner voor twee betaal je 49,50, je mag dan genieten van een avondvullend diner voor twee. Onze chefkok bereidt persoonlijk alleen voor jullie, pure biologisch overheerlijke gerechten.  diner voor twee € 49,50 1 schuif aan Het is jouw keuze om aan te schuiven en te genieten van de heerlijkheden puur en biologisch die op deze avond worden geserveerd. Natuurlijk inventariseren we wel je voorkeuren en eventuele voedsel intolleranties.  € 45,50 3 Een romantisch diner in onze love suite. Voor 2 of 4 personen.Genieten van een liefdes diner. Kaarslicht, romantische muziek.En een puur en biologisch diner bereid met liefde. € 49,50 Z bij mooi weer…… dineren in onze love suite .. H High Tea We organiseren High Tea’s voor maximale groepen van 12 personen.  U krijgt dan ook niet  één of twee etageres echter staat de gehele tafel vol met lekkernijen. Zoals bij een high tea hoort, kun je kiezen van hartig naar zoet.  Echter deze keuze mag ieder voor zichzelf bepalen. We hebben onze ervaringen in Engeland op mogen doen, doch hebben we een kleine twist gegeven  aan het concept.Thee met een vleugje diepgang, omdat er mooie en leuke gesprekken ontstaan wanneer iedereen  aangeschoven is aan één lange tafel. (deelname alleen op basis van afspraak  Thee met een vleugje diepgang. (puur & biologisch)
voedings-inspirator
Pure lekkernijen voeden onze geest en laten ons hart zingen Kaatje - KarMaatje
Kaatje
Voor Kaatje is voeding altijd een belangrijk onderdeel geweest voor lichaam, geest en sociaal welbevinden. Haar oma beleefde er veel plezier aan om met aandacht en passie te koken voor iedereen die ze in haar hart gesloten had. Altijd het idee dat er niet voldoende was voor iedereen zodat er altijd overvloed was. Ondanks dat ze veel inspanningen verrichtte om betalingen te kunnen doen was iedereen er welkom voor een goede uitgebalanceerde maaltijd. Kaatjes moeder heeft vanuit eenzelfde passie gekookt voor bruiloften en partijen, ook zij was een enthousiaste gastvrouw. Voor Kaatje is het altijd belangrijk geweest zowel in haar loopbaan in de zorg als in de huiselijke sfeer dat niemand Iets tekortkomt en dat voeding niet alleen vult, echter ook voedt. Voeding als belangrijke bouwsteen voor ons lichaam, voldoening voor onze geest en nog vele malen lekkerder als je dit geschenk ook nog kunt delen met anderen en hierin mag inspireren. Samen met Marcus is het een feestje om de fundering te hebben gelegd voor het toepasselijke onze blije tafel. Met heel veel passie stellen we op onze intuïtie gerechten samen waar we blij, gezond, energiek en gelukkig van worden. Zeker in de tijd waarin we nu leven mag dit een bijzondere uitdaging zijn en genieten we van alle magische effecten.
Contact & Reserveringen
Reserveren kun je telefonisch of d.m.v. het sturen van een email minstens twee dagen van te voren. Of te klikken op de volgende link:
RESERVEER VIA ONS RESERVERINGS SYSTEEM RESERVEER VIA ONS RESERVERINGS SYSTEEM puur en biologisch genieten in huiskamersfeer
Tulpenstraat 16 6026 XL Maarheeze telef: 0495593572 of 0683237268 Onze websites: www.karmaatje.nl onze site voor groepsreizen die wij organiseren www.mystiekeinspiratiereizen.nl persoonlijk begeleiding Kaatje www.kaatje4you.nl bewust ZYN www.bewustzyn.nl
Kamer van koophandelnummer 57549230
€  V.A.
S
onze blije tafel karmaatje mystieke reizen groep bewustzijn karmaatje bio onze blije tafel
Onze blije tafel - Annuleringsvoorwaarden. Reservering Reserveringen kunnen enkel plaats vinden op afspraak. Onze blije tafel is een besloten ‘huiskamerrestaurant’ en heeft dus geen open deur policy zoals een doorsnee restaurant. Er zijn dus geen openingstijden. Al het voedsel wordt met de grootste zorg uitgezocht en ingekocht. Reservering kan plaats vinden bij voorkeur via mail of indien niet mogelijk telefonisch. (of via ons boekingssyteem) Tijdens de reservering kan de gast aangeven wat zijn of haar voorkeuren zijn. Hierin kan ook aangegeven worden of er sprake is van intoleranties of allergieën. Annulering Daar producten moeten worden ingekocht voor het bereiden van de maaltijden, kunnen hier onkosten uit voortvloeien wanneer een reservering wordt geannuleerd. Annuleren kan alleen schriftelijk (per email of brief) met een opgave van de reden van de annulering en wordt beoordeeld op verzenddatum van jouw email en/of brief. Voor annulering op de 2de dag voor de reserveringdatum zal de gast 50% van het genoemde bedrag van de maaltijd in rekening worden gebracht. Bij een annulering op de dag vóór of op de dag zelf van de reservering zal 100% in rekening worden gebracht ter vergoeding van de ingekochte producten. (of indien anders tussen beiden partijen overeengekomen) Daar ons ‘ onze blije tafel’ geen doorlopende openingstijden heeft zijn we helaas genoodzaakt onze gemaakte kosten te laten vergoeden door de gast. Annulering is pas geldig na acceptatie van Karmaatje. Rookbeleid Wij stellen het niet op prijs als er gedurende de maaltijd gerookt wordt. Dit in verband met de gezondheid van onszelf en overige gasten. Wij vinden dit niet passen in het concept van gezonde voeding en onze waarden en normen die we hanteren. (Horecabeleid) Indien noodzakelijk is het altijd mogelijk om even buiten onze voordeur of aangewezen locatie een sigaar of sigaret te gaan opsteken. Wij gaan er vanuit dat U hiervoor begrip kunt opbrengen.
A
b
wat
mogelijk
contact
inspirator
onze blije tafel karmaatje
created by
S
aanvraag
4
Brunch/lunch
Genieten van een heerlijke uitgebreide brunch, kan al vanaf 2 personen. Je kan zelf bepalen hoe uitgebreid jij jouw brunch/lunch wilt samenstellen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.
(puur & biologisch)
aanvraag
(h)eerlijk genieten
We organiseren door het jaar heen ook leuke arragementen en andere activiteiten. Dit kunnen thema dagen zijn of een gezellige tappasavond. Kijk verder op onze speciale arrangementen agenda (zie onder) wanneer en welke activiteiten op onze agenda staat.
per persoon
per persoon
per persoon
per persoon
per persoon
per persoon
per persoon
Kunnen we bij jullie op dit moment reserveren? Nee, op dit moment zijn we bezig met een nieuw concept dus nog even geduld. Doen jullie ook aan bezorging? Nee, we doen niet aan bezorging daarbij gaan we voorbij aan de doelstelling van ons concept. Zijn jullie geheel gesloten? Nee alle andere activiteiten gaan gewoon door zie ook onze website www.karmaatje.nl
KarMaatje KarMaatje KarMaatje KarMaatje KarMaatje KarMaatje aanvraag
puur en biologisch genieten in huiskamersfeer KarMaatje KarMaatje KarMaatje nze blije tafel